Bästa starten på mammalivet är att förbereda sig inför förlossningen

Att förbereda sig inför sin förlossning är det bästa sättet att också förbereda sig inför livet som mamma. Det handlar dagens poddavsnitt om. Det här är ett samtal med min kollega barnmorskan Märta Cullhed Engblom som jag driver martaocheva tillsammans med. Vi brinner för att hjälpa dig som är gravid att få en stärkande förlossning utan rädsla, stress och oro genom att ge dig kunskap, praktiska verktyg och empowerment, så att du får föda i din kraft! Varför? Jo, för att erfarenheten av att föda är något vi bär med oss hela livet och påverkar starkt vår första tid som föräldrar.

poddavsnitt om förlossningsförberedelser

Jag och Märta har jobbat ihop i flera år nu med både profylaxkurser och utbildat doulor. Som du vet, är mitt huvudfokus mammor och då är det väldigt naturligt att börja här – där vi blir mammor. Graviditeten och att föda våra barn. Jag vet hur djupt den här händelsen påverkar oss som mammor och människor.

Att förbereda sig inför sin förlossning kan vara något av det viktigaste vi investerar tid och pengar i. Vi lägger resurser på att hitta den perfekta barnvagnen och ett fint babynest men kanske mindre läggs på själva erfarenheten, upplevelsen och de minnen du sedan kommer att bära med dig? Allt det praktiska är bra och viktigt och en del i ens förlossningsförberedelse det med. Men det är lätt att glömma bort att det här med att föda inbegriper så mycket mer än bara en fysisk händelse. Hela vi, kropp och själv, tidigare erfarenheter, dagsform, stöd, emotioner och sinnen är med när vi föder.

gratis webinar för dig som är gravid och vill förbereda för din förlossning

Få en bra start som mamma genom att förbereda dig inför förlossningen

19:e juni kl 19 har vi ett gratis live webinar som du är varmt välkommen att delta på . Anmäl dig här.

Varmt välkommen!

Ta hand om dig, vi hörs!


Lyssna på avsnittet på Spotify

Lyssna på avsnittet på Podcaster

Dela detta inlägg