Podd: Gröt är också middag

Från kaos till harmoni i mammalivet med Relationsfilosofen

Från kaos till harmoni i mammalivet med Relationsfilosofen

Den första icke-mamman har tagit plats i podden. Jag välkomnade min gamla kursare från socionomutbildningen Mattias Ulriksson, till ett vindlande samtal om mammalivet som ibland är allt annat än harmoni. Mattias driver podden Relationsfilosofen som är en otroligt härlig podd om alla de relationer vi har, framförallt den till oss själva.

podden Gröt är också middag - mammornas överlevnadspodd

Från kaos till harmoni i mammalivet

Det här samtalet är mjukt, roligt och tillåtande och kretsar kring att acceptera livet som det är. När vi slutar göra motstånd mot livet och slutar sträva efter ett ouppnåeligt ideal, ja då kan kaos förvandlas till harmoni! Då kan vi lättare navigera bland känslor, relationer och Livet.

Det som får Mattias att utbrista att vi borde trycka upp en tröja med texten: Det handlar inte om perfektion utan om acceptens! För vad är det vi söker efter? Jo lite mindre kaos och lite mer harmoni. Och ofta handlar det ju mer om det som händer inne i oss än saker som sker. Även om vi ju alla vet att mammalivet kan kasta oväntade saker på en 😉

Du hittar Mattias på Instagram, på hans hemsida och så klart i hans podd!


Lyssna på podcaster här.

Lyssna på Spotify här.

Info om andra poddavsnitt hittar du här

Ta hand om dig, vi hörs!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *