Podd: Gröt är också middagUncategorized

Piroger och pastaplock, enkel sommarmat med Linda -the80’sme

Piroger och pastaplock, enkel sommarmat med Linda -the80’sme

I det här poddavsnittet om piroger, pastaplock och annan enkel sommarmat, möter jag Linda Granberg som på Instagram heter the 80’s me och som är ett proffs på det här med mat till en familj med barn och dessutom ofta på budget! Perfekt gäst till starten av sommarlovet! Vi blir bjudna både på piroger och annan enkel sommarmat.

Jag vet att fler än jag tycker att det är lätt hänt att fastna i köket under sommaren. Alltid är det någon som ska ha mat. Barnen är hemma och äter hela tiden känns det som. Alla i familjer har olika tider och olika preferenser av vad de gillar – och sen ändras det också! Man kan bli galen för mindre. Enkel sommarmat är vad vi behöver!

I det här avsnittet pratar jag och Linda om hur man kan förhålla sig till det här och vi tipsar dessutom varandra, och dig, om mat som brukar funka hemma hos oss.

podd om piroger, pastaplock och annan enkel sommarmat

Förra sommaren gjorde jag ett Instagraminlägg om det här ämnet eftersom ni var så många, inklusive jag själv som upplever maten under sommaren som så ansträngande och stressig.

ENKEL SOMMARMAT 
som inte tar knäcken på dig som mamma. 

Vi var flera här bland kommentarerna som typ fick panik när vi tänkte på sommarlov och den ständiga efterfrågan på mat, som sommarlovslediga barn leder till…

Här kommer era och mina tips. 

Har du något annat bra tips? Berätta, snälla 🙏

Så gör vi den här sommaren lite enklare för oss ❤️☀️🌸

Sommaren jag beskrev här vet jag att jag ofta kände mig fast i köket. Fast jag ville vara ute och uppleva sommaren själv. Vi mammor har också rätt att få den där härliga sommarlovskänslan. I inlägget bestämde vi två regler.

  1. Sänk ribban
  2. Mackor är också mat -och gröt som ni ju redan vet 😉

Lyssna på Spotify här

Lyssna på podcaster

eller där du brukar lyssna på podd.

Har du tips, ideer och tankar om enkel sommarmat tar vi gladeligen emot det! Hoppa in i DM på Instagram @evagrape_mammaguiden, hos Linda eller skriv en kommentar på inlägget som hör till det här poddavsnittet.

Om du uppskattar podden blir jag glad om du klickar ”följ” och lämnar en recension, du är guld, tack!

Ta hand om dig, vi hörs!

Dela detta inlägg