Inspiration

Peppkort för att orka vara mer än bara mamma

Peppkort för att orka vara mer än bara mamma
Ladda hem dina peppkort

Ibland kan vi helt enkelt behöva lite pepp och inspiration till att orka ta tag i det där… det där som kanske skaver eller känns fel. För att orka vara mer än mamma. Vi behöver hitta tid och lugn och våga drömma om mer än bara orka det mest nödvändiga för oss själva.

Jag älskar att vara mamma, det är och kommer alltid vara mitt viktigaste jobb. Och självklart har jag prioriterat deras väl och ve före min egen. Deras liv är ju i mina händer! Det är inte ett litet ansvar det. Men utan att ta hand om mig själv kommer jag tyvärr vara skitdålig på det jobbet. Så är det bara. Dessutom är jag helt klart värd att ta hand om mig själv och utveckla alla sidor av mig som jag vill. Jag behöver vara mer än bara mamma.

Jag har satt ihop gäng med peppkort från min Instagram. Använd dem som du vill – helst för att få lite mer ork och pepp. Heja heja!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *