Podd: Gröt är också middag

En ny mammapodd

En ny mammapodd

Gröt är också middag – mammornas överlevnadspodd

Nu är de två första avsnitten ute av den nya podden för mammor: Gröt är också middag – mammornas överlevnadspodd.

Det känns så otroligt roligt att få dela det här med er och att få vara lite ”närmare” på något sätt än på Instagram. Även om jag älskar IG också. Så vad vill jag ha ut av att starta en mammapodd? Det här är en podd för oss mammor som tycker att de trånga ramarna för hur en mamma ska vara skaver och känns snäva och för oss som önskar en ickedömande plats att slappna av på.

Intro-avsnittet till mammapodden

I det första avsnittet får du information om hur jag tänker om podden och varför jag vill driva den. Jag berättar också lite grand om mig själv. Lyssna gärna och kom på tankar och idéer till podden. Jag vill gärna höra!

Tycker du att du skulle passa som gäst i podden är det bara att du hör av dig! Skicka ett Dm på IG eller ett mail till info@evagrape.se

Avsnitt: Även mammor har rätt att ta hand om sig utan dåligt samvete

I det här avsnittet pratar jag om vikten av att vi mammor också prioriterar oss själva. Jag har tidigare skrivit en guide till dig som är mamma och har svårt att prioritera sig själv utan dåligt samvete. Jag vet att det inte alltid är lätt när alla andra behöver en.. MEN det är viktigt för både dig och din familj att du också finns med på to do- listan! I det här avsnittet utgår jag från guiden som du kan ladda ner här.

guide att ta hand om sig själv som mamma

I det här avsnittet får du också höra den specialskrivna introlåten av Skithuvve. Jag är otroligt glad att de har gjort den här låten till mig!

Låttext:

Skrik

Gråt

Dumma mamma

Hämta Lämna

I regn och rusk

På föris går det

Stjärtfluss

Magsjuka

och löss

Veckopeng

Föräldramöten

Gröt är också middag


Igenkänning någon?

Om du vill stötta mitt arbete med denna mammapodd blir jag superglad om du klickar Följ, delar, kommentarer och så vidare så att vi blir fler som tillsammans kan skapa ett härligare mammaliv!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *